Pages

Saturday, November 27, 2010

Akhirnya kena Ban oleh Shoutmix

lol ... semalam url aku dh kena ban dengan shoutmix pasal bw kaw2 ...haha ... aku da gelabah da... yela...tak pernah kena Ban ngan shoutmix sebelum ni ..(newbies (><) kan) lgipon bukan semua gune cboxkan...  , puas aku cek kt google... jumpe la alternatif ni... akhirnye aku trpakse shortkan url aku... so,jangan rasa pelik/xnak masuk/was2/scam plak, selalu kat shoutmix aku letak url blog aku,kali ni url pelik plak... jgn tkut2 ye... msuk je :P bukan scam :D ... tu pon tak tau la dpt trafik ke x kalau gune urlpass nih...

urlpass - http://urlpass.com Gerenti dapat trafik tanpa was-was ...haha

14 comments:

  1. oh..boleh eh kena band dengan shoutmix kalau bw kaw2?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. jangan risau, rasanya dapat gak trafik tu. sbb die akan redirect ke blog ni

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. penah je kena banned.biasa shoutmix la

    ReplyDelete
  6. shoutmix jeles la tu asyraf bw kaw2 sgt..hihi

    ReplyDelete
  7. pirate pun kena jgk. hampeh betul la.

    ReplyDelete
  8. kena ban? ada org report kot.. huhuh

    ReplyDelete

takkan tengok jer?komen la sekali... ok