Pages

Tuesday, November 23, 2010

download Megaupload seperti premium akaun !

Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)  ,hari ni aku nak share dgn korang website2 megaupload generator (premium) yg ok download seperti menggunakan akaun premium... jadi,korang boleh download berapa banyak link megaupload... takde la nak kena tunggu separuh minit untuk download megaupload ,dan korang boleh download lebih dari 1 link megaupload ... kalau korang download melalui website2 ni,korang boleh pause/stop dan sambung balik... seperti premium la... tak payah la beli akaun premium lgi  :) ...ok ,ni aku senaraikan website2 yg ok utk download megaupload seperti premium ... (yg aku senaraikan semua website2 ni yg aku dah try download megaupload link)



http://muplg.com/    (ni ok je... tpi kureng sikit kot)
daily download limit 1 (minimum file size 100)

http://www.megapid.com/megaupload-premium-link-generator
limit download tak pasti... xde limit kot ...haha

http://mega24h.com/Multi-Site-Premium-Link-Generator/index.php  (ni website paling puas hati yg aku gune)
limit takde ,download seperti premium selagi tuannye letak premium akaun dekat situ... file size takde limit

ok ...tu je site2 yg aku rase ok utk yg nk download megaupload link ... :)

5 comments:

  1. wah..tq2..
    bgus la..
    bnde nih la dicari..:)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. selalu download kat rapidshare je kot .tp skrg mcm dh takbleh -_- nk download game tak dpt.huh

    ReplyDelete

takkan tengok jer?komen la sekali... ok