Pages

Saturday, January 8, 2011

Hari ni aku tak tau la ape aku nk tulis... jadi,aku tengok2 la blog2 yg aku follow... update blog pon dah kurang... seminggu sekali je... haha... takpe,aku bukan blogger tegar pon kan?update entri seminggu sekali pon dah ckup... brtambah gak BE... btol tak? :)


Aku rse ade byk blogger yg ksi aku award tpi tak sempat nak buat entri... hehe..

Rase nak tgk kamen rider ozu plak... lame da tak tgk... :D
jangan lupe follow blog dan "Like" kat Facebook okeh... 

Saa,omae no tsumi wo kazoero! -Kamen rider double/W  

Peace !!:D

62 comments:

  1. tulis blog jangan lah sebab BE je.
    kesian pembaca macam aku...huu

    salam perkenalan..
    suka baca blog ni.

    ReplyDelete
  2. ahahahah...aku pon kekdg xde idea nak update blog..
    maka meraban je la

    ReplyDelete
  3. :) next month nk final, tp makin rajin layan blog hehe!

    ReplyDelete
  4. wahh! belog ni ada... gaban ke tu? power rangers?

    ReplyDelete
  5. platipus : bukan BE mksud aku.. :) ... lgipon aku tulis entri bukan psl personal sgt... aku cume share info yg aku tau... tu psl bile aku xde info nk share aku susah nk tulis entri... :) len la klu blog ni trlampau personal sgt... bile2 mse bleh tulis blog mcm diari... hehe :D

    ReplyDelete
  6. da macam ketinggalan pulak rasanya bila tgk gmbar power rangers..hahahha

    ReplyDelete
  7. best ke kamen rider ?
    aku tak pernah tengok .
    hoho

    ReplyDelete
  8. aduh.. suka benar klu anak akak tgk gambar kamen rider ni..

    ReplyDelete
  9. fuh!!
    memang unique blog ni..
    heheee

    ReplyDelete
  10. uniquenyer blog ni..hehe..aku tiru mie

    ReplyDelete
  11. tandang jap, tak usah ler nengget ayor wat yangat. len kali boleh ngidang yangat....

    ReplyDelete
  12. blog xupdate tp still ramai org view mmg akn dpt la BE..haha..hebat dh tu...^_^

    ReplyDelete
  13. walaupun dah tue...kamen rider tetap dihati...tapi lebih suka Kabuto dan Blade...cantik

    ReplyDelete
  14. wuwuwu..
    lama dah xtgk kartun...uwaaa='(

    ReplyDelete
  15. cercerita zaman bile da ne....


    layan citer korea lagi besh tau..:)

    ReplyDelete
  16. kadang2 malas gak nak update...

    segmen dari BEN ASHAARI.COM

    http://nurulnadiahmamat2.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

    ReplyDelete
  17. hehehe....buat aje blog.... xlah bosan, cubalah baca sesuatu untuk mencari idea...mesti ada punya! percayalah... :)

    ReplyDelete
  18. adooii~ kamen rider plak dah. btul cam adik ppuan naz. siap ada koleksi lagi ni hah figure2.. (-.-)

    ReplyDelete
  19. wauu... BE,,lama dh x tgok mende tu bape hinggit dh,,haha

    ReplyDelete
  20. memang kalaw tak de idea malas betul nak hapdet blog. tp kalaw idea2 mencurah2 ke ladang gandum sampai tak nak tido la sebab nak hapdet blog pye pasai..haha btw,folow kamu.. =)

    ReplyDelete
  21. nabila pown jarang giler update blog skunk.
    nie baru update. jom la komen. hehe.. :)

    ReplyDelete
  22. kadang2 sebb kan kelas tak de mase nak update blog..knkn?

    ReplyDelete
  23. best ke kamen rider w nie? hahaha... tengok 2,3 episod jer.... pastu stop.... tak layan.. hahaha

    ReplyDelete
  24. aku cam pelik jap masuk blog ni..sbb layout baru an..huhu
    dulu laen...
    well aku pon da jrang kot update sbb bz hehehe

    ReplyDelete
  25. kamen rider??..cerita zaman bila tuh??..wakakakakakka

    ReplyDelete
  26. lame rasanya x tgk cter kamen rider...ada lg ke cter tu.??hehehe

    ReplyDelete
  27. tak penah tgk kamen rider sampai habis..

    ReplyDelete
  28. ahaha,..;)) mie pon dah jarang update blog,..uni life,..payah nak curi mase,..;p

    ReplyDelete
  29. Mcm2. Pernah suka ceta ni dulu masa kecil =)

    ReplyDelete
  30. update jer bila2 pun tak per..hehee

    ReplyDelete
  31. waa..layan kaen rider mmg best..takpe2...bila ada idea baru update.

    ReplyDelete
  32. kemalasan nak update berganda2
    sek bek BE ade gak masyuk.. hehe :D

    ReplyDelete
  33. bila dah xde blog nak berbelog, bila dah ada malas nk update...itulah komitmen seorg blogger mcm sy :D

    ReplyDelete
  34. Wah..minat kamen rider gak ke? Aku sempat layan sampai Kamen Rider Decade je..hehe

    ReplyDelete
  35. Akak letak tapak kaki akak kat sini tau!

    ReplyDelete
  36. saya pon update jarang-jarang sajork. idea tak melimpah ruah pon.hehehe

    ReplyDelete
  37. walaupun update semingu sekali tapi dapat be dan folower dah ramai...wuu jeles

    entri baru::10 haiwan aneh di dunia:: http://kindofsoul.blogspot.com/2011/01/10-haiwan-yang-aneh-di-dunia.html

    ReplyDelete
  38. sama la. sekarang agak busy dengan tugasan. lagi pun takde benda menarik pon nak share

    ReplyDelete
  39. jarang update pown,comment byk gak...
    hehehehhehe...



    jom singgah n follow belog saya....
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. kamen rider sekarang tak se best kamen rider yg 1st ha

    ReplyDelete

takkan tengok jer?komen la sekali... ok