Pages

Monday, November 29, 2010

25 tentang aku

wow.. banyaknye? yg tag aku...  taram je la... saja2 tambah entri...


1.aku laki
2.suke main gitar
3.peminat kamen rider
4.minat cerita k-on
5.umo... _6 *6 ??
6.nama.... Kamen Rider... ha??
7.bukak tenet
8.tambah ilmu psl komputer
7.minat komputer...(hardware,software)
8.aku x tau...jap
8.disconnect...
9.re-connect...
10.connect...!
11.sori..tadi disconnect.. hahahhaa(tipu je)
12.minat muzik..tpi x paham teori muzik
13.nama url blog aku  clockup555 ni dari...
14.clockup = kamen rider kabuto
15.555 = kamen rider 555/faiz
16.saja2 buat blog
17.lalalala~~~
18.haha..da 18
19.lagi sikit nak sampai ke-20
20.ok.. hahaha... (main tipu)
21.blog aku sebenarnye bukan personal sangat.. aku share ape yg aku nak la...tak kire movie ke..software ke..ape ke..tu psl jadi the unique blog..haha
22.aku suka download..
23.suka blogwalking...
24.lebih suke jadi silent reader...
25.ok ..dah sampai 25... HABIS!

haha..banyak mengarut tak?lantak la..haha..aku punya blog :D

nak kena tag 25 orang?byk tu... aku tag melalui chatbox je la..yer... ok... sapa2 nmpk kt chatbox dia tu tag dari aku..amik la tag tu yer....

25 comments:

  1. hee~ fiqah suke yg no 8,9 & 10 tu..heee~ cara ngelat yg smat & bijak..(^_^)

    disconnet...
    re-connect...
    connect..!!!

    hehehe...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Perghhh...rajin jawap tag panjang2 camni hehe..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. waa...
    kena wat arr nie ek...
    dah kena tag...
    huhu...
    xper2...
    nantikannya...

    ReplyDelete
  6. same la blog cik su pun bukan personal sangat...tulis ikut suka jer..hehehe

    ReplyDelete
  7. "hantam saja lah labuuu"...."berapa banyak lapan daa.."( stail p.ramlee)

    ReplyDelete
  8. seb baik tak 100 tentang aku.. hahahaa

    ReplyDelete
  9. ooo.. gitu ye? suka main gitar? bleh lah ajarkan yann kan.. hihihi. :D

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Hahaa nama yang macho ko ada!! ;D

    ReplyDelete
  13. penah gak dpat tag pasal ni.. jenuh nak jawap

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. hallo teman,

    saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
    Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
    Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
    untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
    http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

    TERIMA KASIH BANYAK

    salam teman blog,
    Rifki Fauzi
    (weowe.blogspot.com)

    ReplyDelete
  16. apasal kat umo tu cam x lengkap ja.. ahahha =P

    ReplyDelete
  17. wah byknyer dia main ngelat nak cukupkan 25 tu

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

takkan tengok jer?komen la sekali... ok