Pages

Friday, December 10, 2010

Selamat Tinggal Buffered Earning


Semalam aku tulis entri pasal BE tak jalan (asik pasal nuffnang jer nih.. :D ).Lepas tu aku bagitau masalah aku kat nuffnang.Hari ni aku cek nuffnang rupa2nye BE dah jadi ME yang pertama.Jadi aku nak tanya korang la,ME tu camne ?Earning BE pon dah di-update ke earning aku..(tak banyak ..lol).Harap pasni dapat lagi BE dekat bahagian lain selain skyscraper.Lagi satu aku baru perasan bintang skyscraper dah bertambah jadi 4 bintang... mungkin sebab BE yang dekat SS la ni.

19 comments:

  1. BE tora pn dah jd ME hehe..arap3 pasni ada lg ler BE yer =)

    ReplyDelete
  2. Dia gini, bila kita punya BE dah jadi ME, Maknanya kempen iklan kita utk iklan tue, dah abis. itulah total yg kita dapat. dari Me tu, baru dia add dgn total campaign biasa menjadi total earning. selagi BE tak jadi ME, means, campaign utk iklan tue belum abis. Kita bolehlah pulun traffik byk2 bagi earning naik. faham tak??

    ReplyDelete
  3. huhu..kita serupa~~ BE celcom bold ss dah jd ME~

    ReplyDelete
  4. Aku pun BE dah lamu masuk graveyard..dulu punya main banyak BE, tp sekarang tinggal beberapa bijik je..but, tak pe la, rezeki kita tak kan ke mana2..

    ReplyDelete
  5. ME tu BE yang dah tamat service dia. hehe..

    ReplyDelete
  6. klu duit BE yg cepat naik tu hrp2 lmbat r jd ME :)

    ReplyDelete
  7. Aku punye BE pun byk yang dah jadi ME. Dulu sampai 5 BE.. skarang ni turun jadi 2 je. Yang selebihnya plak masuk dalam ME. Actually aku sendiri pun tak brape faham gak ME ni huhu...

    ReplyDelete
  8. alamak

    sebenarnye tak paham jugak mende ni
    hihi

    ReplyDelete
  9. hehe lame2 nnt paham lah..dulu xphm jugak...be tu yg still running..so kalau org klik2 iklan tu be jumlah be tu akan bertambah..me tu dah tamat..so jumlah tu akan dikira

    ReplyDelete
  10. ok! tgk2 komen2 th.. buat sy faham apa iu be apa itu me :)

    ReplyDelete
  11. Tak fehem2 BE ke ME ker berapa butir ME ka? Entah ..

    ReplyDelete
  12. BE Digi Promise aku pun rasa macam dah hujung-hujung ni. Rasa macam lama plak BE Digi Promise sebab yang lain semua dah jadi ME. Itulah last BE yang ada. Hospefully diaorang balik dari bercuti ni diaorang bagi BE baru..

    Terbaru >> 1) Blog Pilihan Malaysia 2) Prank Paling Gempak 3) 3 Tips Untuk Elakkan Ditangkap Khalwat

    ReplyDelete
  13. congrates!!!... :) jom bace entri pu3 pulak.

    ReplyDelete
  14. http://ainblogger.blogspot.com/2010/12/2-minggu-di-kemuning.html jom beli hijab dan shawl till 31 dec 2010.

    ReplyDelete
  15. owh...ME tu..iklan dah xwujud...hoho...cikitlah camtu...jadi bila dapat Be kene uptrafik giler2lah..

    ReplyDelete

takkan tengok jer?komen la sekali... ok