Pages

Saturday, January 29, 2011

Nuffnang dah hantar?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera... pagi tadi aku bukak nuffnang... 2 BE aku telahpun menjadi ME ... trus aku cashout lagi.. padahal earning aku yg lepas pon tak sampai lagi.. haha dari bulan 12 haritu... salah aku gak pegi cashout awal bulan... tapi tadi aku cek ,lega sikit sebab cashout yg pertama tu dari unpaid telah menjadi sent... kirenya dia dah hantar cek tu kt rumah aku kot?haha...

23 comments:

  1. wah..pagi2 dah dpt duit. alhamdulillah. blog ni ada dlm blog list saya...itu yg cepat tiba.

    ReplyDelete
  2. dpat cash out nuffnang mmg seronok..hohoo

    ReplyDelete
  3. wahh mmg seronok..t leh la blanje..xpun wt jackpot kt blog..huhu

    ReplyDelete
  4. waaa..bestnye.. lady x pernah dpt..
    sebab x reti :) hihi..

    ReplyDelete
  5. boleh ajar sy cam ne nk buat nuffnang?

    ReplyDelete
  6. leh belanja r..huhu. mantop r blog ni :)

    http://eremedayun89.blogspot.com/2011/01/perlu-ke-anda-undi-saya-sticky-mode.html

    ReplyDelete
  7. wah..dasat..leh blanje kfc nihh ^_^

    ReplyDelete
  8. waa....masyuuukk.....ayu tak cukup lagi duet nk cash out...eheh

    ReplyDelete
  9. wah rezeki pagi ahad.

    tahniah2

    ReplyDelete
  10. share la secara berjemaah...hehehe....keberkatan...huhuhu

    ReplyDelete
  11. Yep, nanti awk akn terima emel dari HSBC bank. lepas tu ko tunggulah cek akan sampai dlm peti pos rumah awk. tahniah. :)
    Top 10 mobile 2010

    ReplyDelete
  12. waa bestnya..
    iema dr thun lepas xdpt cash out...
    ermm :(

    ReplyDelete
  13. waaa.... bestnya... teringin nak cash out gak.. tapikan... waaa baru ciput.. hik3..

    ReplyDelete
  14. klu bukan sbb korg yg klik x dpt gak aku cashout nuffnang ni :)

    ReplyDelete
  15. Itu yang di namakan rezeki awal pagi..huhuhuu tahniah la bro dapat cash out pepagi lagi...

    ReplyDelete

takkan tengok jer?komen la sekali... ok