Pages

Friday, December 3, 2010

Kali pertama cashout earning Nuffnang


Hari ni 3 Dec 2010 buat kali pertamanya aku cashout duit dari nuffnang .Tengok gambar tu, dah kosong balik duit aku T.T ... nak rasa gak cek dari nuffnang tuh :) .Kena tunggu dalam 30 hari la... nasib baik glitterati ,kalau ordinary je? 60 hari tu... lamanye...  so,tunggu je la duit tu sampai rumah... BE masih juga sama 1 je... bila nak bertambah tah :D ... ok lah... tu je aku nak bagitau...

50 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. brape riban cashou ritu? boleh open table la bro~ yeahhh! :)

    ReplyDelete
  3. uittt tahniah2 banje mekdi..hikk

    ReplyDelete
  4. hoho merasa jgk le duit nuff yer tora dah stahun lebih berblog pn x cash out lg nampak sgt earning ciput keh3..hehe..

    ReplyDelete
  5. Wahh... Congrats Asyraff! ;)

    ReplyDelete
  6. bestnye...sy pun nak cashout gak..tp tggu lagi 8 BE yg still running jd metered...huhu

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. msti duit 1st nuff sayang gle kan..heee

    ReplyDelete
  9. ni kes sama cam akk ni..xsabar nk cash out kan..cuma rugi sket la dik, cash out awl bulan..kalau nk rs xlama sangat tggu, cash out hujung bulan la,,30hb misalnya..xpun 27 atau 28 hb ke..tu suggestion dr otai2 Nuffnangers la..just pandangan..:)

    ReplyDelete
  10. belanja skiiitt....dah masyukkkk uh ..hehe

    ReplyDelete
  11. bestnye..dah cashout..Omu bilalah kan...tak ramai pun terjah ke blog Omu...hukhuk..
    5 tips slimming must not Avoid

    ReplyDelete
  12. waaaaaaaaahhhhh!! bestnyer!!!! mesti ramai click iklan asyraf ni kan!!! best!! best!!! huhuhu....keep it up aiiitt!!! huhu....

    ReplyDelete
  13. tahniah ya ... best laa tu..dapat gak cash out...oooh bila laah aku leh dapat rezeki dari encik nuffnang ni...

    ReplyDelete
  14. salam..
    ermmm...tunggulah 2 minggu
    sampai la cheque nya nanti..

    ReplyDelete
  15. rugi lo cash out awl bulan.. patutnya cash out akhir bulan.. baru x lama tgu cek smpai. hehe...
    ape2 pun, enjoy la duit tu nanti.. hehe

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. wah.. dah cashout.. huhu.. aq blom lgi.. huhu.. ah bleh da.. tpi xnak cashout lgi..

    sama la kte.. BE aku pown satu jew.. xde yang baru.. huhu

    ReplyDelete
  18. sy nak tanya...leceh x join nuffnang nie???
    igt nk join jugak tp takut leceh je menda2 cmnie

    ReplyDelete
  19. i pun tgh tunggu cek sampai..
    cash out 26/11 lepas...

    ReplyDelete
  20. Alah ! Ko cash out lambat sangat . Ko patut cash out hujung bulan bukan awal bulan . Sebab ko cash out sekarang dia akan proses hujung bulan 12 nanti.

    http://touyakaruma.com/blog/

    ReplyDelete
  21. best nya..xpernah merasa cash out duit nuffnang lagi sebab duit sikit sgt..tssk

    ReplyDelete
  22. bestnyer..
    den punye tktau la bila bole cash..
    mcm 3thun lgi pun tkcukup je nk cashout
    haha

    ReplyDelete
  23. Bes ek bab cashout duit Nuff ni ekeke. Aku dah 4 bulan tak cashout Nuff. Rilek dulu.. kumpul byk2 ehehe..

    ReplyDelete
  24. erm...kalo ikut perkiraan, cek akan sampai awal bulan 2 tau bro

    sbb hujung bulan ni baru Nuff akan proses this cashout..

    ReplyDelete
  25. kenapa cashout awal bulan> betul kata dahlia. ur cheque akan di proses lambat. lain kali nak cash out, cash hujung2 bulan. 25 - 29 hb kira ok la :) just sharing info. teheeeee

    ReplyDelete
  26. tq semua ..tpi nk wat cmne ... da ter cash out... T.T

    ReplyDelete
  27. tahniah..aku xnak cash out lagi..tggu BE jadi metered gak..

    ReplyDelete
  28. hallo teman,

    saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
    Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
    Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
    untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
    http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

    TERIMA KASIH BANYAK

    salam teman blog,
    Rifki Fauzi
    (weowe.blogspot.com)

    ReplyDelete
  29. mcm ne korang leh dpt ek? aq still 0 sen.. hahaha.. :D

    ReplyDelete
  30. wow!! bestnya dh cash out...bila lak zanna nk cash out ni..eheh~~

    ReplyDelete
  31. u, tahniah !
    jd cam ner kite nak nek kan campaign tu eh?
    tgu nuffnang bg ye?

    ReplyDelete
  32. wah berape tu cash out tu?? hahahha
    orang dulu pun first time cash out sangat excited kot..padahal berapa la sangat..saje nak test ;p;p
    anyway tahniah! tunggu je nanti smpai la cek tu dekat rumah ;p;p;p

    ReplyDelete
  33. wah jadi pengen pasang iklan juga nih,,,tapi sayang trafic ku msh sikit,,,,selamat kawan,,,
    kawan jangan lupa kunjung balik ke sini yah salam kawan

    ReplyDelete
  34. Tahniah, nampaknya dapat juga merasa hasil dari Nuffnang. Sikit ke banyak bukan persoalan, yang penting dapat!

    ReplyDelete
  35. tahniah bro...as long dapat dapat BE dah ok dah tu...aku ni lum dpt lg pun..huhu

    ReplyDelete
  36. wah..besnye..ley blnje Mcd cmniii :P

    ReplyDelete
  37. weh, aku pun sama. cash out awal bulan ni jgk. tak byk macam ko kot.

    ReplyDelete
  38. Wah..tahniah²! :D
    <a href="http://www.place2how-to.com/>aku</a> pun mau cashout nuffnang aku la..ehehe

    ReplyDelete
  39. dah cash out? brapa la agaknya ek..huhu

    ReplyDelete

takkan tengok jer?komen la sekali... ok