Pages

Monday, February 7, 2011

Entri tiada tajuk :D

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kpd pmbace blog... :) ape khabar semua... sihat ?

minggu lepas cek dah sampai rumah... hehe... tapi belum kluarkan duit lgi... simpan dlu... :)
tgh tunggu cek ke-2 ni... BE semua dah jdi ME ... skrg ni bile bukak nuffnang pon slow...
kadang2 database error... haha

asl aku tak update blog dlm seminggu je ade je org tanye kat shoutbox... :)
bukan ape... takde isi nk update entri... takde bende bru lgi ... :D
jdi,tunggu la ye kalau ade bende best yg aku nk share... aku update :P

42 comments:

  1. sdia mnggu..heeee..
    (jgn lupe singgh blog ijam k)

    ReplyDelete
  2. no need to post entry everyday. seminggu sekali dah ok kalau entry mantap(orang cakap la). =)

    Latest Entry: Jom Download Album Linkin Park Yang Terbaru !

    ReplyDelete
  3. tajuk entri : entri tiada tajuk =P
    ok2.. post benda best2 eh =)

    ReplyDelete
  4. copy paste surat kabar jek... ramai yg bt cam2 kalo kepale otak dah kering sangat...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur Pelancaran Live Blog

    ReplyDelete
  5. wah dah rase dah fulus dari nuffnang hehehe tahniah yea :))

    ReplyDelete
  6. biasalakan kadang2 bz tak sempat juga nak tgk blog ni :)

    ReplyDelete
  7. ijam ismail:
    hehe... tunggu jgn x tunggu...

    geekz36:
    btul tu :)

    Tieka Nadira:
    hehe..x tau nk tulis tjuk ape .. :)

    blur88:
    wah.. bgus gak idea ni... tq2... nnti bleh buat klu xde idea :) ... thank :D

    MAPPIAU:
    tq2.. :)

    Mohamadazhan hjDesa:
    hehe.. ape bleh buat :|

    DiriKu:
    ok2... :D

    ReplyDelete
  8. sama lah, dah jrg updated blog. act idea tu ada, macam2 nak updated. tapi ble dah letak jari dekat keyboard, terus xde idea nak create entri apa. Sangat sengal disitu =='

    http://magnoliapert.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. tu kira dah update latu.
    kira ok pa.
    tapi nuff tu memang buat hal la sikit hari ni.
    4 hb tak kira pulak tu. tensen tensen.

    ReplyDelete
  10. ni pon dah kire update ape. haha

    ReplyDelete
  11. bizi gk yea...mmg musim bizi sedunia kotttt

    ReplyDelete
  12. jgn rehat lama2..nnt pembaca rindu

    ReplyDelete
  13. jeles anda boleh cashout :(
    haha ni pun kira update hape :)

    ReplyDelete
  14. pergh, bru dpt cek, dh nk cash lg stu..mantap2..

    ReplyDelete
  15. update la lagi.....nk update..nk update....

    ReplyDelete
  16. wah...dah cashout ye...bestnyer...

    ReplyDelete
  17. waa..tade entri pun byk komen..hebat22..

    ReplyDelete
  18. bestnye...simpan je dlu cek tu...huhu

    ReplyDelete
  19. duit tak cukup2 lagi.. hehe.. tak pernah nak cashout... adoi...

    ReplyDelete
  20. sekarang ekonomi tengah gawat hehe...sabo2 erkk...

    ReplyDelete
  21. Insyaallah akan muncul idea bila tiba masanya.

    ReplyDelete
  22. wah ! tahniah..later update yang best2 ! :)

    ReplyDelete
  23. ohoo~ post entri tiada tajuk pun ramai yg komen~ hahaha, bagus2~ :D

    ReplyDelete
  24. waaa..da tggu cek ke 2 da..untung2..huhuhu

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. komen saya xde tajuk..ahaha buleyh camtu??ngeeee

    ReplyDelete

takkan tengok jer?komen la sekali... ok